Schoorsteenrenovatie

Naast de vele technieken voor uw gevel bieden wij ook een schoorsteenbehandeling aan! De schoorsteen is het meest kwetsbare punt op uw gebouw. Door de invloeden van weer, wind en luchtvervuiling hebben het metsewerk en loodwerk veel te lijden! Na een verloop van tijd zullen er zich problemen voordoen. Houdt daarom uw schoorsteen goed in de gaten, het is van belang dat er direct wordt ingegrepen om verdere vervolgschade aan en in uw gebouw te voorkomen!

  • Herstel
    Schoorsteenbehandeling is bij Jac Mes Geveltechniek een apart specialisme. Het gaat bij de renovatie bij schoorstenen niet alleen om het vervangen van het voegwerk en reparaties aan het metselwerk, maar ook om het zeer belangrijke loodwerk.
  • Vervanging
    Soms is de schade aan een schoorsteen van zo'n grote aard dat volledige vervanging de beste oplossing is. De oude schoorsteen wordt door ons vakkundig verwijderd en afgevoerd. De nieuwe schoorsteen wordt opnieuw opgemetseld in een passende steen waardoor deze weer een geheel vormt met het overige metselwerk. Wij kunnen ook voor u het loodwerk van de schoorsteen vervangen (voetlood, legering, loketten).
  • Verwijdering
    Vooral in de wat oudere panden heeft een schoorsteen soms geen functie meer. Blijvende verwijdering is dan de beste oplossing om lekkage te verhelpen en gevolgschade te voorkomen. Uiteraard zullen wij uw dak lekvrij herstellen.

Klik op de foto hieronder om al onze projecten te bekijken.

Copyright © 2022 Manieu Internet Services