Totale Gevelrenovatie

Na verloop van tijd zal elk gebouw kampen met ouderdom. Uw gevel ziet er niet mooi meer uit en de gevolgen hiervan kunnen groot zijn, er kan scheurvorming maar ook vochtuitslag ontstaan. Het voorkomen van deze ernstige gevolgen is daarom van groot belang. Neem tijdig de juiste maatregelen door vakkundige reparaties en beschermingen.

De totale gevelrenovatie omvat de volgende werkzaamheden:

Reinigen met hogedruk apparatuur op basis van water- en/of sandwashing.

Uithakken en vernieuwen / vervangen van het voegwerk. Bijvoorbeeld knipwerk, snijwerk of platvol voegen.

Uitvoeren van alle noodzakelijke reparaties aan het metselwerk, waaronder scheurherstel, het vervangen van kapotte stenen, het aanbrengen van spouwankers en het opheffen van bestaande scheurvorming en andere bouwtechnische problemen.

Impregneren van gevels voor een blijvende bescherming in de toekomst. (Impregneren betekent het doordringen van uw gevel of wand met een andere stof waardoor uw gevel of wand waterafstotend, waterbestendig, schimmelwerend, brandvertragend en isolerend wordt).

Jac Mes Geveltechniek verzorgt steigerbouw voor diverse projecten, beschikt over haar eigen steigers en gediplomeerde steigerbouwers. De steigers worden vakkundig gebouwd, voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften, en aan de in de ARBO-wet gestelde eisen.

Klik op de foto hieronder om al onze projecten te bekijken.

Copyright © 2022 Manieu Internet Services