Skip to content

Daken

Wij werken veilig op elk niveau.

Voor het werk aan een gevel of dak is vrijwel altijd een steiger nodig om op juiste hoogte te kunnen metselen, voegen en diverse dakwerkzaamheden uit te voeren. Om veilig te kunnen werken is deugdelijk steigermateriaal en een goede constructie vereist. Jac Mes Geveltechniek heeft eigen materiaal en gekwalificeerde steigerbouwers die goede en vooral veilige steigers bouwen.

Wij plaatsen steigers voor zowel laagbouw als hoogbouw en zijn tevens in bezit van een hoogwerker die ons gemakkelijk op elke gewenste hoogte kan brengen.

Wij voeren verschillende werkzaamheden op het dak uit.

Dak renovatie

Een dak heeft te leiden onder verschillende weersomstandigheden en de natuur, zoals vogels. Een dakrenovatie kan nodig zijn bij verschillende gebreken, schade of het bereiken van de levensduur van het dak. We vervangen bij de renovatie bijvoorbeeld kapotte dakpannen door nieuwe pannen. Bekijken het dakbeschot en de panlatten en wanneer nodig vervangen ook deze. Wacht niet te lang met het renoveren van uw dak. Dat leidt alleen maar tot onnodige kosten.

Dak onderhoud

Kapotte en poreuze dakpannen zorgen ervoor dat uw dak niet meer volledig wind- en waterdicht is. De specialisten van Jac Mes Geveltechniek kunnen uw dak onderhouden om beschadigingen of het wegrotten van uw houtwerk, zoals panlatten en dakbeschot, en isolatie te voorkomen.

Wij letten extra op de aansluitingspunten van nokvorsten, kantpannen, dakramen, inspecteren het loodwerk en de waterafvoer.

Lekkage

Niks is vervelender dan lekkage bij het dak. Lekkage is te herkennen aan vlekken en kringen op uw plafond. Ook kan behang of stucwerk loslaten. Om verdere schade aan uw huis te voorkomen, moet de lekkage verholpen worden.

Stormschade

Door de harde wind kan een dakpan verschuiven of waaien dakpannen van uw dak af. Dit vergroot de kans op lekkages. Voorkom lekkages en neem met ons contact op voor het repareren van uw hellende dak.

Inspectie

Is uw dak verouderd of wilt u weten wat de staat van uw dak is? Voorkom onverwachte kosten en vraag een dakinspectie aan.

Wij inspecteren de staat van de dakpannen, het dakbeschot en andere dak elementen zoals nokvorsten, kantpannen, loodaansluitingen en dakgoten.